BodyCombat

BodyCombat is de krachtige cardio-workout waarbij je helemaal loskomt. Dit felle en energieke programma is geïnspireerd op de Oosterse vechtkunst en put uit een breed scala aan disciplines, zoals Karate, Boksen, Taekwondo, TaiJi en Muay Thai. Ondersteund door goede muziek en een enthousiaste en kundige entertrainer, punch, kick en kata je je een weg door de les en verbrand je veel calorieën. Net als bij alle andere Les Mills programma’s wisselt BodyCombat elke drie maanden van choreografie en muziek.

EEN TYPISCHE BODYCOMBAT LES

Je BodyCombat sportcoach leidt je door een reeks van martial arts bewegingen en diverse muziektracks.

  • 1) Je begint met het leren van alle bewegingen die zullen worden gebruikt in de les, zodat je lichaam en geest zijn opgewarmd voor het gevecht dat komen gaat.
  • 2) Visualiseer je tegenstander in een reeks van combinaties. De nadruk ligt op snelheid, kracht en uithoudingsvermogen. Je hebt tijd om te herstellen en je voor te bereiden op elke nieuwe fase. De les eindig met een ‘final fight for your life’ en je zult al gauw merken dat je je fitnessdoelen behaalt.
  • 3) Tot slot gaan we enkele grondoefeningen doen, die zorgen voor meer kracht. Dan is het ‘pay-back time’ – stretch de spieren die hard gewerkt hebben tijdens het gevecht.

Vraag een gratis proefles aan!