60+ Fit

Naast krachttraining kun je in de fitnessruimte van LaVita Lifestyleclub ook aan Cardio Fitness doen. Zowel individueel als in een les. Hierbij komt een ander aspect van fitheid aan bod, namelijk het uithoudingsvermogen. Belangrijk hier is het vermogen van je lichaam om gedurende langere tijd een bepaalde activiteit vol te houden. Cardio vasculaire training is het vergoten van je longcapaciteit. Door middel van een conditionele activiteit verhoogt je hartslag zich waardoor je elke keer je uithoudingsvermogen verbeterd.

HOE GAAT DE 60+ FIT LES IN ZIJN WERK

De 60+ FIT les wordt gegeven door een enthousiaste Sportcoach in een overkoepelde ruimte in de fitnesszaal. Het is dus een ideale les voor als je geen zin hebben om alleen te fitnessen of als je echt een Sportcoach nodig hebt die je motiveert en aan het werk zet.

1) De warming-up is makkelijk te volgen en wordt op muziek gegeven. Het zorgt ervoor dat de lenigheid en coördinatie verbeterd wordt.
2) Na zo’n 7 minuten zijn de spieren en je lichaam warm waarna er op de cardio apparaten getraind kan worden om conditie te verbeteren en op de krachttoestellen om de spierkracht te vergroten. Gedurende de les wordt er regelmatig van apparaat gewisseld op aangeven van de Sportcoach.
3) De laatste 10 minuten zijn gereserveerd voor de cooling-down.

Vraag een gratis proefles aan!