LMCORE

Wat is LMCORE?

LMCORE is een 30-minuten durende les, die het beste van een groepsles en een Personal training sessie combineert. LMCORE concentreert zich op de midsectie, versterkt en vormt de buik-, rug- en bilspieren, terwijl het ook de functionele kracht verbetert en het preventief werkt tegen blessures. Gedurende deze les train je de romp en spierlussen die je boven- en onderlichaam met elkaar verbinden. Het is geweldig voor het verstevigen en strakker maken van de buik- en bilspieren.

VOOR WIE IS LMCORE?

LMCORE is voor zowel mannen als vrouwen geschikt voor elk niveau. Tijdens de les kan je het zo zwaar maken als je wilt om jouw lichaam geheel uit te dagen en resultaten te behalen waarvoor jij komt.

Waarom is LMCORE goed voor jou?

  • Je krijgt een snelle, efficiënte en zeer effectieve les door een inspirerende instructeur die jou helpt het maximale uit jezelf te halen!
  • Het is een korte les waarbij je functionele kracht verbetert ter verbetering van balans, mobiliteit en ter preventie van blessures. Je kernspieren (buik, rug, billen) worden strakker en sterker.
  • Je ontdekt dat een sterkere core een positief effect heeft op je lichamelijke gezondheid en in het algemeen dagelijkse leven.
  • De les daagt je lichamelijk én mentaal uit!

Vraag een gratis proefles aan!