Pilates

In een veeleisende maatschappij is er vaak weinig ruimte en aandacht voor jezelf. Hierdoor vallen we makkelijk ten prooi aan stress- en vermoeidheidsklachten en raken we soms ver weg van wat we werkelijk willen, voelen of zijn. Bij LaVita Lifestyleclub kun je daarom meedoen aan verschillende activiteiten voor een betere balans en samenwerking tussen geest en lichaam, waaronder Pilates.

VAN BANKZITTER TOT TOPPER!

Het meedoen aan Yoga en Body & Mind trainingen helpt je bij het verbeteren van jouw werk-, studie en sportprestaties. Ook zorgt het ervoor dat je minder vatbaar bent voor stress en lekkerder in je vel zit. Je verruimt op een zachte en respectvolle manier je grenzen. De rekbaarheid van de spieren wordt niet alleen groter, ook mentaal zul je merken dat je makkelijker gedachten die spanning of verkramping veroorzaken zult herkennen en van je af kunt laten glijden. Je verruimt letterlijk je bewustzijn en daarmee de kijk op jezelf en je omgeving.

PILATES

Pilates is een bepaalde methode, bedacht door Joseph Pilates en speciaal bedoeld om het lichaam in evenwicht te brengen. Het is een les met oefeningen die kunnen worden uitgevoerd op een oefenmat of op speciale apparaten. Op een zeer beheerste en gecontroleerde manier maak je bewegingen met een specifieke ademhaling. Hierbij werk je vanuit je ‘kerncentrum’, en dit alles met vloeiende bewegingen. De meeste oefeningen zijn gericht op het verruimen van het lichaamsbewustzijn en het laten doorstromen van energie.

Vraag een gratis proefles aan!