Yin Yoga

In een veeleisende maatschappij is er vaak weinig ruimte en aandacht voor jezelf. Hierdoor vallen we makkelijk ten prooi aan stress- en vermoeidheidsklachten en raken we soms ver weg van wat we werkelijk willen, voelen of zijn. Bij LaVita Lifestyleclub kun je daarom meedoen aan verschillende activiteiten voor een betere balans en samenwerking tussen geest en lichaam.

VAN BANKZITTER TOT TOPPER!

Het meedoen aan Yoga en Body & Mind trainingen helpt je bij het verbeteren van jouw werk-, studie en sportprestaties. Ook zorgt het ervoor dat je minder vatbaar bent voor stress en lekkerder in je vel zit. Je verruimt op een zachte en respectvolle manier je grenzen. De rekbaarheid van de spieren wordt niet alleen groter, ook mentaal zul je merken dat je makkelijker gedachten die spanning of verkramping veroorzaken zult herkennen en van je af kunt laten glijden. Je verruimt letterlijk je bewustzijn en daarmee de kijk op jezelf en je omgeving.

Yin Yoga is een zachte, uitdagende yogastijl waarbij je langer dan bij andere yogavormen in een houding blijft. Dat helpt je op een dieper niveau te ontspannen waardoor de balans tussen lichaam en geest wordt hersteld. De Yin Yoga houdingen maken, in plaats van spieren, het bindweefsel, de gewrichtsbanden, pezen en gewrichten flexibeler. Yin Yoga houdingen doe je over algemeen liggend of zittend op een yogamat. Ter ondersteuning van het lichaam worden bolsters, dekentjes en kussens gebruikt. Dit helpt de spieren te verzachten en te ontspannen, zodat het lichaam zich helemaal kan overgeven aan de houding.

Vraag een gratis proefles aan!