Jasper

Jasper

Personal Trainer/Fitness

Biografie:

Mijn naam is Jasper Budding. Personal trainer bij Lavita sinds eind 2014. In 2001 toen ik 16 jaar was ben ik begonnen met kickboxen. In 2009 ben ik daarnaast ook krachttraining gaan doen. Eind 2011 ben ik begonnen met mijn eerste opleiding als fitnesstrainer. Om een steentje bij te dragen aan de start en groei van Lavita. Het belangrijkste vind ik de algehele gezondheid. Mijn kennis vergroot ik vooral door het lezen en bestuderen van boeken. Deze boeken zijn gebaseerd op meerdere uitgebreide onderzoeken en studies. Daardoor heb ik een duidelijke visie over voeding, beweging en gezondheid.

Training
Sinds ik werkzaam ben als trainer, leg ik bij mijn eigen trainingen vooral de focus op kracht. Ik vind het erg belangrijk dat ik het goede voorbeeld geef en daarbij fit ben en blijf. Ook wil ik alle oefeningen perfect uit kunnen voeren. Oefeningen voer ik o.a daarom rustig en gecontroleerd uit. Het aantal kilogram dat ik daarbij gebruik vind ik minder belangrijk. Het voorkomen van blessures staat bovenaan mijn lijstje. Daarnaast loop ik op zondag buiten hard, waardoor ik uitkom op zeven trainingsdagen.

Voeding
Gezondheid en sportprestaties kunnen staan of vallen met voeding. Calorieën tellen doe ik niet. Omdat ik bijna geen ongezonde dingen eet. En ik weet wat goed en niet goed is voor mijn lichaam. Dus geen slechte vetten, pizza, pasta, patat, snoep, aardappelen, brood, alcohol etc. Wat ik wel eet zijn goede vetten en eiwitten. Koolhydraten haal ik uit bijvoorbeeld fruit. Omdat ik kleine porties verdeeld over de dag eet, eet ik nooit een echte avondmaaltijd (wat de meeste mensen als vreemd ervaren). Op zondag vind ik het wel lekker om biologische afbakbroodjes te maken.

Vaardigheden:

Lifestylecoaching
95%
Functionele Training
90%
Voedingsbegeleiding
85%
Ervaring met ziektes
80%
Flexibiliteit
80%