Bedrijven


Bedrijven


Fit en productief


Bedrijven

Fit en productief


Passiviteit leidt vaak tot (gezondheids)klachten en de meest logische en simpelste oplossing hiervoor is natuurlijk meer sporten en bewegen. Maar hoe kun jij als werkgever dit het beste aanpakken? Gezonde en gemotiveerde medewerkers zijn namelijk het belangrijkste kapitaal van jouw bedrijf. Niet alleen heb je zo minder ziektekosten, maar ook beter presterende medewerkers. LaVita Lifestyleclub Veenendaal heeft daarom een speciaal Sportcoachprogramma ontwikkeld dat jouw medewerkers stimuleert meer te bewegen, maar ook dat ook bijdraagt aan teambuilding. Gezamenlijk sporten zorgt er voor dat werknemers elkaar beter leren kennen wat de onderlinge samenwerking op kantoor vaak bevordert.

Samen sporten, lachen en ontspannen

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om het sporten onder hun werknemers te stimuleren. En dat is wel nodig ook. Veel mensen leiden tegenwoordig een zittend bestaan. Op school, op kantoor, in de auto: we zitten steeds vaker. En dit heeft grote gevolgen voor het menselijk lichaam. Langdurig zitten heeft als effect dat gewrichten stijver worden, spieren en pezen slapper en botten brozer. Onze inactieve levensstijl kan op den duur diverse klachten veroorzaken zoals o.a. artrose, peesontstekingen, osteoporose (botontkalking), rug- en nekklachten en RSI.Behalve lichamelijke klachten heeft ons passieve bestaan tevens gevolgen voor de psychische gesteldheid. Langdurige stress en zelfs het “burn out “-syndroom kunnen de kop op steken. Zieke werknemers kosten de werkgevers en de overheid jaarlijks miljarden euro’s. Een werkgever weet als geen ander hoe duur het is als een werknemer tijdelijk of voor langere duur uitvalt. Investeren in een gezonde en actieve levensstijl loont, zo blijkt uit recent onderzoek van TNO. Fitte medewerkers presteren beter, zijn minder vaak ziek en absent, zitten beter in hun vel én zijn productiever.

Meer  fitte, vitale en productieve medewerkers

Wanneer passiviteit leidt tot klachten, dan is de logische oplossing voor al deze klachten: meer sporten en bewegen. Maar hoe pakt u het aan? Hier heeft LaVita Lifestyleclub een speciaal sportcoachprogramma voor ontwikkeld. Het mes voor een werkgever snijdt aan twee kanten: minder ziektekosten en beter presterende medewerkers. Gezonde en gemotiveerde medewerkers zijn immers het belangrijkste kapitaal van uw bedrijf.  Ook zorgt het gezamenlijk sporten ervoor dat werknemers elkaar beter leren kennen wat de onderlinge samenwerking bevordert. Geïnteresseerd? Maak dan nu een afspraak!

LaVita Business

En de belasting betaalt mee* – ook voor ZZP’ers!

VITAAL LIJF, VITAAL BEDRIJF!

U werkt hard om uw bedrijf in topconditie te brengen en te houden, sterk en slagvaardig, lean en mean, om de concurrentie te verslaan. Bij veel ondernemers schiet daarbij de conditie van eigen lijf en leden er bij in: geen tijd voor. Dus: hoe lean bent u? LaVita Business helpt u: werken aan uw conditie en die van uw bedrijf gaat heel goed samen.

CONTACTEN LEGGEN

Netwerkfitness voor ondernemers is het nieuwe golfen: samen trainen én werken aan uw netwerk. In een wekelijkse bijeenkomst (op donderdagochtend) gaat u eerst 45 minuten trainen ‘op maat’, onder leiding van een LaVita Sportcoach, en daarna gezamelijk ontbijten. Trainen en een lopend ontbijtbuffet geven mogelijkheden te over om contacten te leggen en zakelijke vrienden te maken.

INVESTERING

1x per week gezamelijk netwerkfitness: € 37,50 per maand ex. btw

1x per week gezamelijk netwerkfitness + onbeperkt All-inclusive sporten: € 67,- per maand ex. btw

MEER INFORMATIE?

Bel 0318-745945 of mail naar danielle@lavitaveenendaal.nl