Jeugd Pakket


Jeugd Pakket


Speciaal voor de kids!


Jeugd Pakket

Speciaal voor de kids!

Sportprogramma’s en activiteiten voor kinderen is een van de speerpunten van LaVita Lifestyleclub. Waarom? Omdat we een sportclub zijn voor het hele gezin! Door populaire TV-programma’s als SoYouThinkYouCanDance raakt de jeugd geïnspireerd om te dansen, maar ook bijvoorbeeld zelfverdedigingssporten blijven nog altijd populair. Daarom verzorgt en organiseert LaVita danslessen, kampen, zelfverdedigingslessen en speciale fitness lessen voor de jeugd!

Klinkt “mijn zoon/ dochter weet niet welke sport hij/ zij leuk vindt” jou bekend in de oren? Bij ons kan de jeugd uit vele verschillende activiteiten te kiezen. Het leukste is nog dat zij ook aan alles mee mogen doen! Met het Jeugd pakket kunnen kinderen t/m 17 jaar, onder toezicht van een Sportcoach, sporten tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Hierdoor wordt sport en bewegen van jongs af aan gestimuleerd en onderdeel van hun lifestyle!

Benieuwd welk Jeugd pakket het beste bij jou past? Laat je dan vrijblijvend adviseren door één van onze Sportcoaches.

Wist jij dat…

LaVita Lifestyleclub al samenwerkt met verschillende basis- en middelbare scholen en zelfs met het middelbaar beroepsonderwijs? Daarom is het begeleiden van de jeugd voor onze Sportcoaches geen enkel probleem!