Onderhoud Pakket


Onderhoud Pakket


Voor onderhoud sporten


Onderhoud Pakket

Voor onderhoud sporten

Leuk dat je interesse hebt in ons Onderhoud pakket om te starten met sporten!

Word jij ook opgeslokt door de drukte van de alledaagse activiteiten en heb je weinig tijd? Maar wil je toch lekker kunnen sporten om uit die sleur te komen of om jezelf even lekker af te reageren? Dan is LaVita Lifestyleclub’s Onderhoud pakket iets voor jou!

Ons Onderhoud pakket zorgt ervoor dat je 1 keer per week even lekker kunt sporten. Het maakt bij ons niet uit van welke activiteiten je gebruik maakt. Je komt binnen en doet lekker waar jij op dat moment zin in hebt! Dat kan de ene keer fitness zijn, waar onze Sportcoaches klaar staan om je te begeleiden, en de andere keer doe je misschien wel aan een groepsles mee waar onze instructeurs jou tot het maximale laten gaan! Daarna heerlijk bijkomen in de sauna is natuurlijk ook geen straf. Verwen en beloon jezelf na een goede workout. Om sporten vol te kunnen houden draait het immers om de juiste balans tussen inspanning en ontspanning.

Laat je vrijblijvend adviseren door één van onze Sportcoaches en maak nu een afspraak om te kijken of dit pakket het beste aansluit bij jouw doelstelling.