Personal Trainers


Personal Trainers


100% Gegarandeerd resultaat

Emile Brunekreeft
Emile Brunekreeft
Personal Trainer

Mijn expertise zit hem in het begeleiden van mensen met blessures. Met mijn fysiotherapie diploma heb ik veel kennis hieromtrent in huis om mensen weer pijnvrij aan het sporten te krijgen. Hiernaast begeleid ik veel mensen die willen….

Ali Mashhadiyari
Ali Mashhadiyari
Personal Trainer

Ik ben Ali Mashhadiyari en in de fitness wereld ook wel bekend als Aliyarifit. Het is voor mij allemaal begonnen toen ik te horen kreeg dat ik veel te slap was en te snel blessures op liep met voetballen. Ik had op dat moment ook ondergewicht….

Brian van Verseveld
Brian van Verseveld
Personal Trainer

Mijn passie voor training is een aantal jaar geleden begonnen. Door zelf mee te maken wat een positief effect training en een gezonde leefstijl voor je kunnen betekenen is mijn passie om dit over te brengen op anderen begonnen…

Omar Drost
Omar Drost
Personal Trainer

Mijn naam is Omar Drost, personal trainer bij Lavita sinds januari 2014. Zelf ben ik altijd met sport bezig geweest. Dit was eerst voetbal en sinds mijn 16e begon ik met kickboksen op wedstrijdniveau waarbij ik krachttraining als ondersteuning deed….

Jasper Budding
Jasper Budding
Personal Trainer

Mijn naam is Jasper Budding. Personal trainer bij Lavita sinds eind 2014. In 2001 toen ik 16 jaar was ben ik begonnen met kickboxen. In 2009 ben ik daarnaast ook krachttraining gaan doen. Eind 2011 ben ik begonnen met mijn eerste opleiding als…..

Maurits Brethouwer
Maurits Brethouwer
Personal Trainer

Sinds mijn jeugd, ben ik al verslingerd aan sport. Als atleet (sprinter, bobsleeër en fanatiek krachtsporter) ben ik altijd gedreven om het beste uit mezelf en uit andere te halen. Mijn benadering is tweedelig: ten eerste….


100% Resultaatgarantie

Personal Training is 100% resultaatgarantie. Je gaat 1-op-1 of 1-op-2 met jouw Personal Trainer aan de slag. Samen met je Personal Trainer doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat jij jouw doelstellingen behaalt. Of je nou wilt afslanken, een extra stok achter de deur nodig hebt of een ander specifiek doel hebt, alles is mogelijk. Let op: Personal Training is niet voor iedereen! Maar alleen voor mensen die echt willen! Personal Training bestaat uit een uitgebreid voeding- en trainingsplan gebaseerd op jouw doelstelling waarbij mental coaching centraal staat. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met jouw interesse, mogelijkheden en doelstelling. 

Geïnteresseerd? Klik dan hier, zodat een van onze Personal Trainers contact met je kan opnemen voor het plannen van een gratis intakegesprek. Een intakegesprek is bedoeld om te bekijken wat je wensen en doelen zijn en tegelijk kunnen wij uitleggen wat onze werkwijze is. Dit duurt een half uurtje en is nog even zonder sporten. Mocht dit de oplossing zijn waarnaar jij (al jaren) op zoek bent, dan maken we een plan voor een intensief begeleidingstraject.Om je een juiste prijsindicatie te geven is een intakegesprek nodig (dit is gratis en vrijblijvend). In overleg met onze Personal Trainers is alles mogelijk, op jouw gewenste dag en tijdstip!