Sportcoach Pakket


Sportcoach Pakket


Versnel je trainingsresultaat!


Sportcoach Pakket

Versnel je trainingsresultaat!

Leuk dat je interesse hebt in ons Sportcoaching pakket!

Het Sportcoaching pakket is de oplossing voor iedereen die wel wat extra tips, motivatie en coaching kan gebruiken om zijn trainingsresultaat te versnellen. Na een persoonlijke intake gaan we samen een persoonlijk trainingsplan samenstellen. Op basis van jouw interesses en doelstelling(en) wordt de juiste mix van kracht, conditie, fun, gezonde voeding en ontspanning op elkaar afgestemd. Daarna ga je doelgericht aan de slag!

Wat zit er in het pakket?

ONBEPERKT: Groepslessen, Fitness, Sauna, Zwemmen, Coaching (begeleiding), Kinderopvang en 1x per week zonnebank en fysiotherapie ondersteuning.

Gedurende de looptijd van het pakket staat jouw Sportcoach altijd voor je klaar om je te motiveren en inspireren en je voortuitgang te bewaken; jouw stok achter de deur als het even tegen zit. Verder daagt hij of zij je uit om regelmatig iets anders te proberen. Op die manier maak je kennis met verschillende beweegactiviteiten zowel binnen als buiten de sportschool en ga je iedere keer vol energie weer naar huis!

Laat je vrijblijvend adviseren door één van onze Sportcoaches en maak nu een afspraak om te kijken of dit pakket het beste aansluit bij jouw doelstelling.