BBB

BBB is een low-impact training gericht op figuur correctie. Met grondoefeningen en oefeningen met gewichten worden spieren opgebouwd en verdwijnt vetweefsel. Vooral de beroemde Buik-Billen-Benen-zone wordt krachtig aangesproken: benen, billen- en buikspieren vormen de kern van de lessen, maar ook armen, kuiten en rug worden flink getraind. Sterkere spieren geven een betere houding en dragen steeds meer bij aan de dagelijkse verbranding, waardoor afvallen steeds sneller en gemakkelijker gaat. Naast kracht werkt BBB ook systematisch aan lenigheid. Kortom, BBB is een les met veel afwisseling en diversiteit.

De kracht van BBB

BBB staat garant voor veiligheid en resultaat. Op lekkere opzwepende muziek wordt iedere keer weer gewerkt aan de spieren, zowel van de ‘probleem gebieden’, maar ook de rest. Je merkt de resultaten niet alleen in figuur verbeteringen, maar ook in kracht toename. Ook zul je merken minder vaak last te hebben van bijvoorbeeld rug problemen.
Bij deze les wordt niet gesprongen of moeilijke dansjes gedaan, dus echte conditie is niet nodig. Iedere les is bovendien anders, hoewel de spieren toch iedere keer weer krachtig aangesproken worden.