Boksen

Boksen is een tactische vechtsport waarbij ringinzicht, de coördinatie van voeten, ogen en handen, en conditie centraal staan. De edele sport boksen is één van de oudste sporten van de moderne Olympische Spelen en geniet juist de laatste jaren weer meer aandacht. Boksen, de sport die alles in zich heeft: kracht, snelheid, inzicht, souplesse en doorzettingsvermogen. De wijze van bokstraining zoals het bij LaVita Lifestyleclub gegeven wordt is toegankelijk voor iedereen. Zowel voor mannen als vrouwen, van nieuweling tot gevorderde. Onze bokstraining is populair en interessant voor een grote groep mensen, mensen die willen werken aan een puike conditie en een gezonde geest in een gezond lichaam.

VAN BANKZITTER TOT TOPPER!

Versla de stress en ga boksen. Een heftige bokstraining laat je echt even de stress van alle dag vergeten. Je lijf wordt lekker aangepakt en je geest volledig leeg gemaakt. Bij het boksen is de combinatie van snelheid, kracht en motoriek bepalend voor succes. Sterke benen en een geweldige balans zijn essentieel om je in het gevecht goed te kunnen bewegen, keiharde buikspieren om de bodyshots te kunnen opvangen, massieve schouders om die vuisten snel en trefzeker te kunnen lanceren, sterke nekspieren om te kunnen incasseren.

FITNESS SCHEMA OP MAAT

Om beter te worden in de ring is een sterke fysiek en uithoudingsvermogen erg belangrijk. Onze Fitness instructeurs maken graag een trainingsschema op maat om jouw boksconditie te verbeteren en blessures te voorkomen.