eGym

Een concept dat trainen efficiënter, effectiever en leuker maakt? Dat is eGym. Met dit concept, bestaande uit elektrische toestellen die in een cirkel in de club staan opgesteld, legt de sporter in korte tijd een intensieve krachttraining af. De elektrische toestellen passen zich automatisch aan op het niveau van de sporter. Dat zorgt voor een optimale training, afgestemd op de tijd, behoeften en wensen van de sporter. Precies wat sporters tegenwoordig willen! Omdat het toestel automatisch afstemt op de persoonlijke instellingen van de sporter, wordt bovendien de kans op blessures geminimaliseerd.

Waarom eGym?

eGym is goed voor mannen en vrouwen. Omdat veel mensen zich nog onvoldoende bewust zijn van de vele voordelen van eGym hebben wij ze even voor je op een rijtje gezet:

  • Makelijker, eenmalig instellen: Een trainer hoeft slechts één keer met een sporter langs alle toestellen te gaan om de juiste instellingen voor de sporter te bepalen. Daarna neemt een chip die taak over.
  • Efficiënter: Doordat het toestel volautomatisch is, krijgt de instructeur een professionelere begeleidende rol en kan hij zich richten op het optimaliseren van de trainingen in plaats van het uitleggen en instellen van toestellen.
  • Sneller: Het idee van het cirkelconcept is dat een sporter binnen 30 minuten een complete krachttraining achter de rug heeft.
Genoeg gelezen?

De hoogste tijd om het zelf te ervaren, plan dan NU een GRATIS eGym proeftraining in bel 0318-745 945

 

 

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *