Kungfu

KungFu is een eeuwenoude gevechtskunst die werd ontwikkeld in het oude China. Volgens de legende gaat de oorsprong terug tot het shaolin klooster en werd deze kunst ontwikkeld door de non Ng Mui. Het is echter niet meer te achterhalen waar de werkelijkheid en de legende elkaar kruisen. Wat we wel zeker weten is alles wat er na Leung Jan is gekomen. KungFu Is een ideale zelfverdediging, geschikt voor iedereen.

KungFu  is een gevechtskunst gebaseerd op concepten, principes en technieken. Het is heel eenvoudig en toch niet gemakkelijk. Maar iedereen kan dit leren. Het enige wat je moet doen is blijven oefenen en je zal deze kunst onder de knie krijgen.

Het lichaam wordt aangeleerd om altijd juist te reageren op situaties die zich voordoen. Je leert vormen, drills, praktische oefeningen en dit alles wordt na verloop van tijd omgezet in sparring sessies (enkel indien je dit wenst).

Kortom een volledige martial arts opleiding waarbij zowel op fysiek als mentaal vlak gewerkt wordt en waarbij ook je gezondheid aan bod komt.