Modern/Jazz

Tijdens de modern/jazz-les wordt er gewerkt flexibiliteit, kracht, controle, coördinatie en ontspanning. Op muziek die actueel en divers is trainen we de technieken van modern-jazz. Deze les bestaat uit 30 minuten oefeningen en 30 minuten choreografie (een stuk dans). Deze dinsdagles is bedoeld voor dansers die op gevorderd niveau willen trainen.

Modern/jazz 12+

In deze lessen leren de dansers de basis van modern/jazz. In deze les komt er veel techniek aan bod waarin ze verschillende oefeningen krijgen. Er word ook gewerkt aan inleving en gevoel, dit doen we doormiddel van improvisatie oefeningen. Ze leren naar muziek te luisteren en hun gevoel te volgen. De les is een combi van techniek, inleving en performance. Er wordt in elke les gewerkt aan een choreografie waarin de technieken en alle oefeningen samen komen en ze zo ook resultaat kunnen zien van wat ze geleerd hebben.

Modern/jazz 16+

In deze les word er gewerkt aan de basis technieken van modern/jazz. Er komt veel techniek aan bod waarin ze verschillende oefeningen krijgen. Er wordt ook gewerkt aan inleving en gevoel, dit doen we doormiddel van improvisatie oefeningen. Ze leren naar muziek te luisteren en hun gevoel te volgen. De les is een combi van techniek, inleving en performance. Er wordt in de les een afwisseling gemaakt tussen grondoefeningen en staande oefeningen. Elke week wordt er in de les gewerkt aan een choreografie waarin de technieken en alle oefeningen samen komen en ze zo ook resultaat kunnen zien van wat ze geleerd hebben.