Veenendaalse AfslankraceVeenendaalse Afslankrace

Normaal eten en geen jojo-effect


Heb jij het goede voornemen om af te vallen? Verzeker jezelf van een plek bij de enige echte Veenendaalse AFSLANKRACE. De truc is niet om te starten met sporten en/of af te slanken, maar om dit vol te houden. Heb jij jezelf al vaker voorgenomen ‘nu echt gezonder te gaan leven’, ‘minder te snoepen’ en ‘meer te gaan bewegen’? Dit ook al (heel) vaak gedaan? Dan heb je vast al eens resultaat behaald, maar als wij dan vragen of je dit hebt weten vast te houden, dan horen wij vaak: ‘Nee, ik blijf maar last houden van het jojo-effect’.

De oplossing

Tijdens onze afslankrace van 10 weken leren wij jou een gedragsverandering aan. Je wordt intensief begeleidt en wekelijks gewogen. Op basis van jouw lichaamssamenstelling bepalen wij hoe jij het beste je voeding en beweegpatroon op elkaar kunt afstemmen. Let op: voeding is dus geen dieet en een beweegpatroon hoeft geen sporten te zijn, al werkt dat wel bevorderend.

Voor wie?

De afslankrace is voor zowel dames als heren in alle leeftijden (onze jongste deelneemster was 17 en onze oudste 68). Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom om deel te nemen!

Extra info

Voor veel mensen is het vaak een (hoge) drempel nu echt wat te gaan doen om de overtollige kilo’s kwijt te raken. Daarom starten wij altijd eerst met een informatie-avond waarbij we onze methode uitleggen (waarvan we zeker weten dat ‘ie werkt) en ook heel belangrijk: je de sfeer kunt proeven. Op basis hiervan kun je dan altijd nog beslissen om het wel of niet te doen. De eerstvolgende GRATIS informatie-avond is op
woensdag 22 januari om 19.30.

MELD JE NU AAN EN VERZEKER JEZELF VAN EEN PLEK:

Veenendaalse Afslankrace