Ontspanning


Ontspanning


Lekker relaxen bij LaVita


Zonnebank

Kom tot rust onder de zonnebank


Heerlijk ontspannen en gelijk een gezond kleurtje op doen? Kom dan lekker zonnen onder de zonnebanken van LaVita Lifestyleclub Veenendaal. Zorg wel dat je van tevoren even een zonnebank reserveert om te voorkomen dat de zonnebanken allemaal bezet zijn.

-Ervaar het zelfSauna & SPA

Heerlijk relaxen in onze spa


Na de nodige inspanning is het heerlijk tot rust komen in de LaVita Lifestyleclub Spa. Genieten in de Finse, infrarood of bio sauna, afkoelen onder de stortdouche en even ontspannen in de relaxruimte. De combinatie van inspanning en ontspanning heeft een positief effect op je lichaam en geest. Het is niet alleen je rust vinden, maar ook ideaal om weerstand op te bouwen en stress of vermoeidheid te verdrijven.

-Neem tijd voor jezelfMassage

door één van onze ervaren masseurs


Vandaag de dag is iedereen drukker en drukker. Herken jij het als we zeggen dat tegenwoordig iedereen meer moet in minder tijd? Om je lichaam fit en vitaal te houden is het belangrijk dat je de juiste balans hebt tussen inspanning en ontspanning. Laat je daarom af en toe eens heerlijk (los)masseren door één van onze ervaren masseurs en ervaar hoe goed een massage voor je kan zijn!

-Ontdek de mogelijkhedenOnze Lounge

Genieten met een hapje en drankje


Na alle inspanning en de nodige ontspanning is het goed vertoeven in de gezellige en sfeervolle lounge. Je kunt onder het genot van een hapje en een drankje nog even lekker nagenieten bij de haard, lekker een tijdschrift lezen aan de leestafel of gebruik maken van gratis Wifi in de lounge.

-Lekker nagenieten