Over Ons

LAVITA LIFESTYECLUB FITNESS & SPA
DE NIEUWE STANDAARD OP HET GEBIED VAN BEWEGEN

LaVita Lifestyleclub Fitness & Spa in Veenendaal is er in het bijzonder voor de grote groep mensen die er van overtuigd zijn dat “lekker in je vel zitten” meer in houdt dan alleen het wekelijks uurtje op de loopband in de sportschool of een nieuw dieet.

Dit betekent concreet: een baan die voldoende ruimte en tijd biedt om te sporten, de juiste voeding, voldoende ontspanning, lichaamsverzorging, goede nachtrust, mentale weerstand, sociale contacten en hulp bij het oplossen van allerlei fysieke belemmeringen die ervoor zorgen dat je niet alles kan doen wat je wil doen. LaVita staat voor een actieve en gezonde lifestyle, en dat alles onder 1 dak!  We gaan samen met jou op een ongedwongen en laagdrempelige wijze aan de slag om te ontdekken wat het beste bij jou past. Persoonlijke benadering en begeleiding staan bij ons hoog in het vaandel. Zo nemen wij de tijd om je persoonlijk te adviseren en ondersteunen om je persoonlijke doelstellingen te behalen en om op een gezellige en verantwoorde manier te sporten, individueel of in groepsverband.

Niks moet, alles kan en mag! Wij vinden dat het best moet kunnen dat je na een uur inspanning even lekker tot rust komt in onze spa of gezellig bijkletsen in de lounge onder het genot van een heerlijk kopje koffie of verse jus d’orange, als de balans maar goed is! LaVita Lifestyleclub Veenendaal is een plek om mensen te ontmoeten, lekker in- en ontspannen of heerlijk een momentje voor jezelf. Daarom is LaVita meer dan “gewoon een sportschool”. De nieuwe standaard op het gebied van bewegen.

Alles onder één dak

LaVita Lifestyleclub is een multifunctioneel sportcentrum. Zo beschikken wij over diverse groepsleszalen, een spinning- en budozaal, 1200m2 fitness met daarin de nieuwste fitnessapparatuur ondersteunt door een uniek concept wat fitness voor iedereen toegankelijk maakt, van Bankzitter tot Topper! Ook beschikt LaVita Lifestyleclub over een Finse-, infrarood- en bio sauna, zonnebanken, zwemfaciliteiten, kinderopvang, oefentherapie mensendieck, massagecentrum, orthomoleculaire voedingsdeskundige en meerdere fysio- en manuele therapeuten. LaVita is hiermee één van de eerste centra in Nederland dat een totaaloplossing biedt voor iedereen die op een leuke, gezellige, verantwoorde en ontspannende manier wil werken aan het verbeteren van zijn gezondheid, sportprestaties of  uiterlijk.

Het idee achter het concept

LaVita Veenendaal biedt een complete oplossing voor mensen die hun lifestyle blijvend willen veranderen. Compleet anders dan je tot nu toe in de traditionele sportschool gewend was. Uitgangspunt hierin is een goede balans tussen inspanning en ontspanning, waarmee een oplossing geboden wordt voor deze groeiende behoefte in de haastcultuur van vandaag de dag.

Wellicht kun je het nog herinneren dat in de jaren ’80 de eerste sportscholen opkwamen. Deze met name op kracht gerichte centra trokken in hun eerste dagen hoofdzakelijk bodybuilders.

De sport nam een enorme vlucht toen 10 jaar later ook het aanbod van cardio apparatuur en groepslessen toenam. De droom van een slanker, sterker of vitaler lichaam trok ons massaal naar een sterk groeiend aantal fitness centra in Nederland. Nu, inmiddels 30 jaar later staan we aan het begin van een nieuwe fase in de ontwikkeling van de fitness sport in Nederland.

Iedereen weet inmiddels dat je voor blijvend resultaat aan meerdere knoppen tegelijk moet draaien. Alleen bewegen is niet genoeg. Met name de juiste voeding, voldoende ontspanning, medische zorg, variatie, plezier, motivatie en doorzettingsvermogen spelen een erg belangrijke rol bij het handhaven van een actieve en gezonde lifestyle.

Dat maakt LaVita “meer dan gewoon een sportschool” en dé lifestyleclub van Midden Nederland.

Hiervoor kies je LaVita Lifestyleclub  Fitness & SPA

All-Inclusive (ook zwemmen, zonnebank-, saunafaciliteiten en kinderopvang)

Grootste groepslesaanbod in de REGIO (meer dan 20 verschillende groepslessen)

Zeer ruim opgezette fitness (zonder wachtrijen en inclusief begeleiding)

Onze sportcoaches houden jou doelbewust en gemotiveerd

Vele lidmaatschapsmogelijkheden, voor ieder wat wils

Kortingen mogelijk die oplopen tot wel 50% op een lidmaatschap naar keuze

7 dagen per week geopend

Zeer ruime openingstijden, zo zijn wij doordeweeks al vanaf 7:00 uur geopend

Ruime parkeergelegenheid

Gratis draadloos internet

WAT ONZE LEDEN ZEGGEN

ONZE CLUB