Voeding

AFVALLEN
WAAROM NIET OF MINDER ETEN NIET WERKT

Wie heeft het nog niet geprobeerd.. Het zoveelste dieet. En ja, het is zo makkelijk: ‘elk pondje gaat door ons mondje’. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende manieren om ‘af te vallen’. Ga maar eens Googlen en je vindt al snel: koolhydraatarm eten of een van de laatste trends ‘intermediate fasting’. En zo zijn er nog 100 voorbeelden van wat jij zou moeten doen om af te vallen.

De oplossing

EDUCATIE

Wij vertellen jou niet wat je moet eten. Wij leren jou vooral bewuste keuzes maken. Vaak weet je het wel maar is een stok achter de deur toch wel fijn.

PERSOONLIJK ADVIES

Samen bekijken we jouw persoonlijke situatie. Hoe is jouw lichaamssamenstelling? Niet alleen in kilo’s en vetpercentage, maar ook biologische leeftijd, kcal-behoefte en visceraal vet (vet om de organen) in combinatie met jouw persoonlijke beweeglevensstijl. Wij zijn niet overtuigd van 1 principe om af te vallen, maar gaan met jou in gesprek om te bekijken wat bij jou past.

STOK ACHTER DE DEUR

Laten we eerlijk zijn.. Als je het zelf kon, dan was je dit nu niet aan het lezen. Daarom bieden we jou een stok achter de deur. We meten wekelijks jouw vooruitgang en bespreken dit met jou. Uiteraard met bijhorende motiverende adviezen.

PLEZIER

Het is belangrijk om voldoende te bewegen. Maar je moet ook het juiste voedingsprogramma weten en uitvoeren. En, afhankelijk van jouw (veranderende) persoonlijke situatie, moet je deze misschien wel regelmatig bijsturen. Samen stellen we een sportprogramma op welke het beste bij jou past. Van fitness, groepslessen tot hardlopen en zwemmen.

Weg met mijn overtollige kilo’s